Om WOW women

Velkommen til Wow-women.dk.

Denne side er et forum for videndeling mellem virksomheder, foreninger, organisationer og private personer. Wow-womens hovedbestyrelse, består af 300 forskellige erhvervskvinder som alle har samme ønsker hvad angår det danske erhvervslivs ligestilling.

Vi ønsker at fremme diversiteten i det danske erhvervsliv, og forsøger at sørge for at skabe så mange kvindelige lederposter i Danmark som muligt. Vi ønsker følgende ting:

 • At skabe ligestilling i det danske erhvervsliv
 • At få flere kvinder på lederposter
 • At få flere danske kvindelige politikere

Vi vil gøre dette ved at synliggøre kvinder som kandidater til lederstillinger og bestyrelsesposter. Vi fokuserer desuden på at markere os i den politiske og samfundsmæssige debat her i landet. Kvinder i dagligdagens erhvervsliv mangler relationer ift. mænd. Formålet med denne side er ikek bare at skabe synlighed, men også at skabe et netværk for kvinder der har store og høje ambitioner. Da du besøgte denne side, har du allerede vist en interesse for det mål som vi har, så hvorfor ikke støtte os op omkring det? Skriv ind til os, og modtag det årlige medlemsblad, som fortæller alt hvad vi ved, om det at være kvinde på en dansk toppost.

 

 

One thought on “Om WOW women

 1. Iben Jungersen

  Kære netværk,
  Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?
  Jeg vil meget gerne tale med en repræsentant for jeres netværk.
  Vi er i gang med at lave et større arrangement for alle kvindenetværk i Aarhus.
  Vær sød at kontakte mig gerne pr. tlf.: 20205045
  Mvh,
  Iben Jungersen
  Formand
  ErhvervsKvinder Aarhus

   
  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *