Om WOW women

Velkommen til Wow-women.dk.

Denne side er et forum for videndeling mellem virksomheder, foreninger, organisationer og private personer. Wow-womens hovedbestyrelse, består af 300 forskellige erhvervskvinder som alle har samme ønsker hvad angår det danske erhvervslivs ligestilling.

Vi ønsker at fremme diversiteten i det danske erhvervsliv, og forsøger at sørge for at skabe så mange kvindelige lederposter i Danmark som muligt. Vi ønsker følgende ting:

  • At skabe ligestilling i det danske erhvervsliv
  • At få flere kvinder på lederposter
  • At få flere danske kvindelige politikere

Vi vil gøre dette ved at synliggøre kvinder som kandidater til lederstillinger og bestyrelsesposter. Vi fokuserer desuden på at markere os i den politiske og samfundsmæssige debat her i landet. Kvinder i dagligdagens erhvervsliv mangler relationer ift. mænd. Formålet med denne side er ikek bare at skabe synlighed, men også at skabe et netværk for kvinder der har store og høje ambitioner. Da du besøgte denne side, har du allerede vist en interesse for det mål som vi har, så hvorfor ikke støtte os op omkring det? Skriv ind til os, og modtag det årlige medlemsblad, som fortæller alt hvad vi ved, om det at være kvinde på en dansk toppost.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *