RAW ORGANICS CBD KAPSLER – AFPRØVET 2019

Svært ved at slappe af, har du smerter eller mangler du blot et alternativ til at afstresse?

CBD-olie har igennem en længere periode været omtalt til at kunne hjælpe med alverdens lidelser. Det fås både i the, kaffe, chokolade, olier, e-væsker og kapsler. I dag har vi fået tilsendt nogle CBD-kapsler fra Raw Organics ved navn NanoCBD kapsler.

Jeg har tænkt mig at bruge dem, da jeg skal på en længere rejse og jeg normalvis får meget uro i kroppen. Jeg vender og drejer mig, hvilket gør det til en kæmpe udfordring at få noget søvn.

CBD-kapslerne som jeg har fået anbefalet af en veninde, indeholder 25mg CBD og 10mg Curcumin.

CBD som er blevet omtalt hyppigt er søster cannabinoiden til THC og modvirker paradoksalt nok skizofreni og andre lidelser. Den gør dig ikke skæv eller høj, som man normalt vis er blevet fortalt i skolen at cannabis forudsiger.

Nå, men med alle fordomme lagt på hylden, så var det tid til en flyvetur fra København til Australien. Det er en lang tur og jeg kunne mærke ængsteligheden boble og min mave slog knuder, men jeg skulle afsted og havde medbragt mine nye afslapnings-kapsler. Der er 30 styk i og jeg fik at vide at normaldosis er 1. pr dag, hvis man ens lidelsesgrad er let, eller med andre ord, man er ikke ved at flå selen af for at komme ud af flyveren igen

nanoCBD capsler

Ovenfor er et billede af pilleglaset, som de ser ud, har ikke lige noget eget billede. Tabte jo min telefon, nå men pyt jeg rykkede mod Kastrup lufthavn og jeg havde allerede spist en kapsel forinden. Jeg følte ikke den store forskel og sad på Joe N Juice, da jeg indså at der 45. minutter til flyet boardede.

Jeg besluttede mig straks for at spise 3 mere, da jeg havde fået at vide det var fuldstændig ufarligt!


Og hold da op en dejlig behagelig flyvetur uden nogen former for bivirkninger, så hvis du er på udkig efter cbd kapsler uden bivirkninger, så syntes jeg du skal prøve dem. De er også meget bedre end deres cbd olier i forskellige procenter. Jeg havde ingen grim smag i munden, følte mig helt afslappet, sov meget og jeg havde absolut ingen tegn på rastløsbensyndrom, som jeg ellers lider af bare jeg skal til Gran Canaria! Det er lidt dyrt 599,- kr. men jeg syntes at det var alle pengene værd, siden at jeg nu havde en god tur og min kæreste fik også brugt dem. Desuden syntes min kæreste at de virker rigtig godt for hans restitution, hvilket nok skyldes at de er curcumin i dem. Jeg syntes bare de mangler at få nogle melatonin produkter nu til søvn, så er de min fortrukne forhandler af CBD produkter.