februar 2, 2018

Sandheden Omkring At Tjene Penge Med Online Spørgeskemaer

tjen penge for din meningHvis du har læst min anden artikel omkring andre måder at tjene penge hjemmefra, så vil du have vist at nogle af de mest fortrukne måder som webmasters plejede at tjene penge på online. Ud af hundrede måder at tjene hurtige penge på. så vil det være svært at skelne mellem de rigtige sider og dem som er fupsider, som der er mange af på nettet. I denne artikel vil jeg skrive om en af de bedste online programmer, som alle kan tilmelde sig gratis og starte med at tjene ekstra penge hjemmefra, med det samme.

Online spørgeskemaer

Online spørgeskemaer er en stor mulighed for en ekstra indkomst som alle kan gøre og bruge sin fritid på. Online betalte spørgeskemaer er den nemmeste online indkomst der nogensinde kan skabes, og i dette minut, online virksomheder bruger dem stadigvæk for at få vigtig information fra deres kunder. Så længe du har en internetforbindelse i nærheden, så kan du altid deltage i et online spørgeskema eller panel og tjene penge online.

Hvert år øger store firmaer deres penge på reklamer for at styrke deres brand og også for at tage en større del af markedet.  Så med det i sindet, så er tilbagemelding omkring deres produkter og services blevet meget værdifuldt for dem. Derfor er online forskning altid efter din ærlige mening på vegne af deres klienter. Med online spørgeskema hjemmesider, er forbindelse med forbrugere fra hele verden muligt, som er helt gratis og nemme for medlemmer at tilmelde sig på. Som medlem bliver man belønnet, hver gang man svarer på en spørgeundersøgelse og man giver sin mening til kende. Den nemmeste måde at tjene ekstra penge på hjemmefra, er ved at give sin mening til kende og gøre en indflydelse fremtidige udviklinger omkring deres favorit produkter og services. Er det ikke sejt?

Med sådan en unik mulighed, så vil du også være sikker på at uetiske mennesker vil misbruge dem til at tjene nogle hurtige penge online. F.eks, måske har du fundet en hjemmeside med spørgeskemaer som kræver en betaling på $39,95, for at få adgang til deres store lister af betalte spørgeskemaer eller paneler, som garantere at du tjener flere tusinde kroner på om måneden. Sådan en hjemmeside skal du skynde dig væk fra, da der er nogle firmaer som lyver og som vil lave et svindelnummer med dig og som vil have dig til at betale for noget, som er gratis andre steder. Desuden er deres liste med spørgeskemaer forældet og deres ”udbetaling” på flere tusinder om måneden er nok ikke rigtig. Og disse sider har også taget sine ofre, som virkelig har troet på det som de har skrevet.

Lad os gå indtil de forskellige typer af sider med spørgeskemaer og hvilken en der er bedst at tilmelde sig på. Der er to forskellige typer af spørgeskemasider, hjemmesiden og emailen. Med henblik på at få adgang til spørgeskemaer på internettet, er du nød til at få oprettet en konto på hjemmesiden og så derefter svare på spørgsmålene på deres hjemmeside. Og du er nødt til at tjekke din konto regelmæssigt for at se efter nye spørgeskemaer. Email spørgeskemaer er en e-mail som bliver sendt til dig med et link til et nyt spørgeskema på din konto, når der er en ny. Med sådan en tilgængelighed, så er det bekvemt at tage et spørgeskema hvor som helst og når som helst, bare du har internetforbindelse i nærheden. Og det bliver ikke nemmere end at blive betalt for at tage en undersøgelse end dette.

Når du tilmelder dig en hjemmeside, så vær sikker på at du kan deltage fra dit land. Mange firmaer med spørgeskemaer er baseret overalt i verden såsom i USA, Australien, Canada, UK eller Europa, så deres målgruppe er som regel lokale kunder. Så kan man derfor, hvis man tilmelder sig fra et andet landet, måske ikke få nogle invitationer. Trods det, så er der mange firmaer som tillader medlemmer fra verden over. Så den bedste måde at få mange spørgeskemaer på, er at tilmelde sig mange af de sider som muligt, fordi i sidste ende løber det op i mange penge.
At deltage i et spørgeskema er meget simpelt. Du skal bruge din mail til at oprette en konto og udfylde profilen og information omkring din livsstil på hjemmesiden med spørgeskemaerne. For at maksimere at du får mange spørgeskemaer, så vær omhyggelig med at udfylde din profil, da det godt kan være forskelligt med hvor mange spørgeskemaer du får.

Når du engang bliver kvalificeret til et spørgeskema og har færdiggjort det, så vil du blive belønnet efter firmaets ordning. Gavekorts eller penge via PayPal er meget almindeligt. Størstedelen af firmaerne belønner deres medlemmer med et pointsystem. Pointene er forskellige efter hvert spørgeskema og det er efter længde og varighed. Pointene kan blive vekslet til gaver, gavekorts, penge og produkter, så længe man har point nok.

Udover gratis online spørgeskemaer, giver nogle firmaer også online og offline fokusgruppe spørgeskemaer (Hvilket er de bedste betalte spørgeskemaer), telefonspørgeskemaer og prøve nye produkter. Herunder er et lille skema med hvad de fleste firmaer belønner deres medlemmer med.

– For hver færdiggjort online spørgeskema: $1 – $30 eller 1 – 150 point.

– For hver færdiggjort telefon spørgeskema: op til $80. Afhængig af varighed.

– For at være tilmeldt og deltaget i en fokus gruppe: op til $100 for 1-2 timer.

– For nyt produkt prøvning – du beholder produktet og måske bliver betalt for din mening.

– Nogle firmaer tilbyder medlemmer en chance at deltage i deres konkurrencer og vinde præmier.

– Nogle firmaer tilbyder også deres medlemmer at give deres fortjenester til velgørenhed som donation.

Der er måske nogle belønninger som ser meget gode ud, men du må tænke på at det ikke altid at de er det. Det afhænger også af hvor mange spørgeskemaer du får som er baseret geografisk og hvor meget tid du bruger på resultaterne. Så hvis du har noget fritid hver dag og tænker på at online spørgeskemaer er noget for dig, så tag chancen og tag mulighederne og tjen nogle penge online. Det er gratis og nem og du har intet at tabe.

Kvinders pioner indenfor ligestilling i det danske erhvervsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *