november 14, 2017

Større brug af kundeundersøgelser hos virksomheder

Erhvervslivet i Danmark har ændret sig rigtig meget i løbet af de seneste to årtier. Det er naturligvis ikke kun i Danmark at denne udvikling har fundet sted, men specielt i I-landende har udviklingen virkelig taget fart. En speciel stor grund til, at udviklingen har taget fart indenfor de seneste tyve år, er opfindelsen af internettet.

Internettet har gjort at virksomheder har lettere tilgang til informationer fra deres forbrugere, end hvad de havde før i tiden. Dette har betydet, at virksomhederne har kunne rette sin markedsføring meget mere mod de forbrugere som de ønsker.

Internettet bruges til at samle informationer

Det er gået hen og blevet ekstremt let for virksomheder at samle informationer fra deres konsumenter ved hjælp af internettet. Før i tiden skulle virksomhederne skaffe de informationer som de ønskede, mere manuelt end hvordan det foregår i dag, Ved hjælp af portaler som YouGov, Eovendo og Toluna er processen, at få skaffet informationer, blevet væsentlig nemmere, da virksomheden selv ikke skal gå ud til forbrugerne. Portalerne som stiller disse kundeinformationer til rådighed, tilbyder forbrugerne, mod betaling, at svare på en række spørgsmål. Disse spørgsmål kommer fra virksomhederne selv, og gør altså at de kan komme til at vide mere o deres forbrugere. Jo mere man ved om sine forbrugere, des mere kan man specialisere sit produkt ind mod det som er efterspurgt, og derigennem opnå et større salg. Virksomhederne som stiller disse spørgsmål, betaler selv en mængde penge for at få forbrugerne til at besvare disse spørgsmål, men for det betalte beløb mange gange igen, ved at de lærer mere om deres kunde.

Du kan selv svare på disse spørgsmål

Hvis du selv ønsker at kontribuere med besvarelser på spørgsmål til disse virksomheder, har du en god mulighed for det, på de websites som vi nævnte tidligere. Man kan sågar få penge for at besvare disse spørgsmål og det er der faktisk en hjemmeside som har lavet en guide omkring. Siden viser dig hvordan man kan komme i gang med at svare på disse spørgsmål, og hvordan du kan tjene penge for din mening.

Kvinders pioner indenfor ligestilling i det danske erhvervsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *